У Бериславі школярі отримали спортивний інвентар від благодійників

3 года назад 0

Матеріально-технічна база Бериславської початкової школи №4, що на Херсонщині, поповнилася новим сучасним спортивним інвентарем, який прививатиме школярам лю­бов до спор­ту та ін­те­рес до за­нять фі­зич­ною куль­ту­рою, спри­ятиме зміц­ненню здо­ров’я.

Багато вчителів фізкультури нарікають, що сучасна молодь провадить малорухливий спосіб життя. Мовляв, більшість вільного часу юнаки та дівчата просиджують перед екранами комп’ютерів.

– Ми рік оббивали пороги інстанцій, аби нам виділили необхідне спортивне обладнання. Коли Благодійний Фонд Ігоря Колихаєва «НАМ ТУТ ЖИТИ» нарешті відгукнувся, нашій радості не було меж. Відтепер ми будемо планувати уроки з фізичної культури згідно програми і не перейматися, що м’яча чи іншого спортивного інвентаря в нас немає. Дякую Геннадію Лагуті і всім представникам Фонду за підтримку та розуміння, – поділилась своїми враженнями вчитель фізичного виховання Тетяна Волощук.

Футбольні та баскетбольні м’ячі, гімнастичні обручі, спортивні килими, скакалки, шахи та навіть тренажери – чого тільки не було доставлено та віднесено до спортзали школи. Все це дозволить 110 учням освітнього закладу без проблем займатися спортом і не лише отримувати гарні оцінки з фізичної культури, а й розвивати свої спортивні здібності.

Голова однойменної з Фондом партії Геннадій Лагута наголошує: «Спорт – це здоров’я, це життя! У навчальних закладах не мають виникати проблеми з наявністю інвентаря для проведення занять, адже на уроках прививається любов до волейболу, футболу, тенісу чи шахів. Можливо саме ці діти у майбутньому побудують спортивну кар’єру і прославлятимуть нашу Херсонщину далеко за її межами».

За матеріалами Благодійного Фонду Ігоря Колихаєва у соціальних мережах