У Херсоні відбувся турнір з прикладного рукопашного бою пам’яті загиблих бійців батальйону «Херсон»

3 года назад 0

24 квітня 2020 року, в обласному центрі в «Палаці молоді та студентів» за підтримки обласного главку поліції відбувся турнір на Кубок Херсонської області з прикладного рукопашного бою. 

Вже традиційні щорічні спортивні змагання були присвячені вшануванню пам’яті загиблих бійців батальйону «Херсон» МВС України в Херсонській області, які у 2014 році стали першими працівниками органів внутрішніх справ від Херсонщини, що забезпечували захист цілісності України на сході держави.

Привітати та підтримати учасників турніру прийшли заступник начальника поліції Херсонщини Олександр Баклан, співробітники управління кадрового забезпечення ГУНП в Херсонській області, представники обласної організації профспілки атестованих працівників поліції. 

Змагання об’єднали майже 150 спортсменів, віком від 4 до 18 років. Протягом кількох годин тривали на татамі напружені поєдинки.

За результатами турніру перше місце виборола команда спортивного клубу «Скіф», другу сходинку зайняли спортсмени Херсонського факультету ОДУВС. Бронзові медалі отримала команда СК «ТАНФЕН». Музичний супровід змагань здійснювали оркестр та вокальний ансамбль  «Police Prime»  обласного главку поліції. Традиційно після нагородження усі сфотографувалися на згадку. 

Джерело: У Херсоні відбувся турнір з прикладного рукопашного бою пам’яті загиблих бійців батальйону «Херсон»