У Херсонській гімназії №3 пройшов Тиждень фізичної культури і спорту

4 года назад 0

 У Херсонській гімназії №3 пройшов Тиждень фізичної культури і спорту присвячений темі: «Здоров’я кожної людини – це її багатство». Кожен день тижня мав свою назву і тематику:

 Понеділок – «День здорового харчування», діти приносили до школи ланчбокси зі здоровою їжею та ділилися зі своїми однокласниками знаннями про здорове та корисне харчування. У холі гімназії розташувалася інформаційна виставка про важливість правильного харчування школяра. З першого дня тижня по класах проводилось анкетування на рівень здоров’я школяра та відношення дітей до фізичної активності.

 Вівторок – «День рухової активності». На перервах для учнів 5-6 класів проводились веселі руханки. На уроках фізичної культури відбувалися веселі естафети.

 Середа – «День активного відпочинку» куточками рідного краю. Діти гарно та активно провели час на свіжому повітрі, разом зі своїми однокласниками, що дуже корисно для дитячого здоров’я.

 Четвер – «День Малих Олімпійських ігор». Весело, із азартом і завзяттям діти брали участь у олімпійських естафетах, мали змогу пригадати і дізнатися про наших видатних олімпійців.

   Завершився тиждень днем спорту – «Спорт і я- найкращі друзі». Діти мали змогу пограти у найулюбленіші спортивні та рухливі ігри.

 Протягом тижня проводилися виховні години та бесіди про спорт та здоровий спосіб життя.