У Новій Каховці в спортивному квесті змагались команди вишів та воїни 57 ОМПБр

4 года назад 0

15 вересня 2020 року, на полі для метань стадіону «Енергія» у Новій Каховці, що на Херсонщині,  пройшов розважально-спортивний захід «Спортивний квест», присвячений Дню фізичної культури та спорту в Україні. 

У змаганнях взяли участь команди вищих учбових закладів І-ІІ рівнів акредитації та воїни 57 ОМПБр.

Привітати учасників квесту прийшли міський голова, почесний президент ФК «Енергія» Володимир Коваленко, перший заступник міського голови, голова громадської організації «Федерація футболу м. Нова Каховка» Леонід Чурсинов, МС міжнародного класу зі стрільби з луку, бронзова призерка перших Європейських ігор, бронзова призерка чемпіонату світу, бронзова призерка Гран-Прі Європи, володарка світового та європейського рекорду, член збірної команди України зі стрільби з луку, яка представлятиме нашу країну на Олімпійських іграх у 2021 році в Токіо, багаторазова призерка чемпіонатів України – Анастасія Павлова, начальник відділу сім’ї, молоді фізичної культури та спорту Наталья Таран та директорка ДЮСШ «Таврія»  Ольга  Носаньова.

У своєму виступі Володимир Коваленко привітав всіх присутніх з Днем фізичної культури і спорту, побажав студентам ніколи не забувати про спорт і здоровий спосіб життя, який є запорукою життєвого успіху і довголіття.

Особливо міський голова привітав команду представників 57 ОМПБр. Він ще раз запевнив воїнів у всілякій підтримці з боку міської влади в питаннях організації побуту військовослужбовців та членів їх родин, організації досугу. Наостанок він пообіцяв подарувати бригаді комплект спортивного одягу, щоб команда завжди мала і спортивний однострій.

Квест проходив на 5 станціях, на яких учасники команд показували свою спортивну тренованість та кмітливість.

Традиційно Володимир Коваленко подарував всім командам учасникам змагань футбольні та волейбольні м’ячі.

Джерело: Online НК.