У Новій Каховці відбулись різноманітні змагання під загальною назвою «#Olimpik_NRG_ challenge»

3 года назад 0

27 вересня 2020 року, на новокаховському стадіоні «Енергія» відбувся спортивно-масовий захід «#Olimpik_NRG_ challenge», організатором якого виступив відділ у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Новокаховської міської ради Херсонщини.

Захід підтримував міський голова Володимир Коваленко, Національний олімпійський комітет України, Міністерство молоді і спорту, Федерація легкої атлетики України та фітнес клуб NRG.

Програма заходу складалась з декількох локацій, участь в яких приймали глядачі різних вікових категорій, найменшому учаснику було 2 роки.

Урочисту частина, як уже стало традицією, відкрив вітаючи усіх зі святом з нагоди Дня міста Нової Каховки, міський голова Володимир Коваленко. Він подарував сувеніри на згадку про наше місто гостям заходу: Заслуженому тренеру України, Заслуженому працівнику фізичної культури і спорту України, директору Департаменту збірних команд ФЛАУ – Тиртишнику В`ячеславу; Заслуженому тренеру України, головному тренеру Міністерства молоді та спорту України – Ольховніковій Анастасії; головному тренеру ФЛАУ з бігових видів – Ромащук Христині та Новожиловій Ірині – гордість нашого міста – Майстер спорту міжнародного класу, член Комісії атлетів Національного олімпійського комітету України, член Комісії атлетів ФЛАУ, член координаційної ради Херсонської облдержадміністрації з питань спорту, учасниця 3-х Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка та рекордсменка України, нагороджена відзнакою Президента України – ювілейною медаллю “25 років незалежності України”, і саме головне – Ірина в цьому році виборола ліцензію на участь в Олімпійських іграх 2021, що пройдуть у Токіо (до речі, таких ліцензій на Херсонщині три, з них дві в нашому місті: Павлова Анастасія – стрільба з луку та Новожилова Ірина – метання молоту).

На початку спортивно-масового заходу, всі бажаючі прийняли участь у загальноміській зарядці, яку проводила тренер фітнес клуб NRG Тетяна Коваленко.

Далі на дітей чекала дитяча його з тренером фітнес клуб NRG Тетяною Гаржою та розважальні спортивні станції, які проводили директор Ольга Носаньова та тренери Олександр Таран та Владислав Шалухін Новокаховської ДЮСШ «Таврія».

За результатами проходження всіх станцій усі маленькі учасники гарантовано отримували нагороди: грамоти та дарунки від Національного олімпійського комітету України та солодощі від фітнес клуб NRG та міського голови Володимира Івановича Коваленка.

Для усіх бажаючих, серед дорослих, проводилися змагання з армреслінгу, головний суддя Вітовщік Юрій. Чемпіони за підсумками 3-х вагових категорій на праву та ліву руки, отримали безлімітні безоплатні місячні абонементи на відвідування тренажерної зали фітнес клуб NRG.

Креативністю свята для дітлахів був аквагрим від Барбершоп «BORODOFF», директор Лобушко Віталій.

Родзинкою свята стали художні та показові спортивні номери на сцені стадіону «Енергія». Особлива подяка директору, викладачам керівникам студій, студентам ВСП НПФК ОНПУ (Віталій Вітков, Наталія Дуганова, Сніжана Євтіхова та Ігорь Гурьбін), за допомогу в художньо-естетичному оформлені спортивно – масового заходу. А також юній гімнастці Брижко Азінат (тренер ГО «Школа художньої гімнастики «Зірочка» майстер спорту України Таісія Мазур).

Також свою майстерність показали вихованці ГО «Школа боксу «Данька», тренери Курдов Олександр та Дикий Євген.

Ну і нарешті про головне: на заході на одній з локацій відбувалися змагання з кроссфіту між командами тренерів фітнес клубу NRG та командою військовослужбовців 57 ОМПБр, в/ч А 1536. Команда 57 ОМПБр отримала подарунки та безлімітні безоплатні місячні абонементи до фітнес клубу NRG.

Згодом усі бажаючі могли спробувати елементи змагань з кроссфіту. Учасники отримали подарунки, а переможці – безлімітні безоплатні місячні абонементи до фітнес клубу NRG.

Джерело: Online НК.