Боротьба з коронавірусом в Херсоні: Козаков завів сторінку, Кияновський написав пост

4 года назад 0

У зв’язку з епідемією коронавірусу COVID-19 ще два херсонських політика вирішили почати передчасні змагання за крісло Херсонського міського голови. Це Козаков та Кияновський.
Заступник Херсонського міського голови Козаков Ігор Володимирович, екс-керівник Херсонської міської організації Партії регіонів, на додачу до звичайного акаунту “Ігор Козаков” завів 1 квітня 2020 року сторінку “Ігор Козаков” у соціальній мережі Facebook. Темою, на якій Козаков та його команда вирішили боротись за голоси виборців – це, звичайно, епідемія коронавірусу. З приводу цього Козаков пообіцяв звернутися до херсонців після 22:00 зі своєї новоствореної сторінки.

Пікантності додає момент, що адміністратор сторінки Мадатян Артур Тігранович працює радником нині діючого Херсонського міського голови Миколаєнка Володимира Васильовича. Також Мадатян разом з іншою радницєю Херсонського міського голови Матковською Наталією Михайлівною опрацьовує напрямок кредитування міста за програмою сталого розвитку ЄБРР (закупівля тролейбусів тощо). У 2019 році Мадатян звільнився з Херсонської ОДА, де працював головним спеціалістом відділу регіональної політики та фандрайзингу.

Депутат Херсонської міської ради (Опозиційний блок), директор “Школи гуманітарної праці” Херсонської обласної ради Кияновський Артем Олександрович за підсумками позачергової сесії Херсонської міської ради теж звернувся до потенційних виборців: “А нам варто задуматися: чи не час очистити мерське крісло від того, хто, в гонитві за особистим збагаченням, готовий ризикувати життями своїх земляків! Вчора – завалив Херсон привізним токсичним піском, сьогодні – тягне з придбанням конче необхідної медтехніки …
Думай-ТЕ!”