Екс-меру Херсона повідомили про підозру?

3 года назад 0

Національна поліція повідомила підозру колишньому високопосадовцю Херсонської міської ради. Його підозрюють у службовій недбалості при впровадженні системи комплексного захисту інформації, що призвело до збитків у великому розмірі, близько 260 тисяч гривень. Повідомлення поліції проілюстроване зображенням, яке обрисами та зачіскою дуже сильно нагадує колишнього Херсонського міського голову Миколаєнка Володимира Васильовича.

Раніше поліція скерувала до суду справу щодо привласнення бюджетних коштів підрядною організацією та службової недбалості іншого службовця виконкому.

Ймовірніше за все, йдеться про закупівлю серверного обладнання та програмного забезпечення для відділу реєстрації Херсонської міської ради ще за часів, коли цим напрямком опікувалась радник Херсонського міського голови Миколаєнка Володимира Васильовича, в.о. керуючої справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерина Вікторівна. Гандзюк померла після замаху в 2018 році. Замовники злочину досі офіційно не названі і не покарані.