Херсонщиною тепер керують Бутрій та Рукавішнікова

5 лет назад 0

Влада в Херсонській області трохи змінила обличчя. Замість голови Херсонської обласної державної адміністрації Гордєєва Андрія Анатолійовича (БПП), який написав заяву на звільнення з посади після спілкування з Президентом України Порошенком Петром Олексійовичем, в.о. голови буде Бутрій Дмитро Стефанович (БПП). Про це Гордєєв повідомив спочатку на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, а потім – під час колегії Херсонської ОДА.

Також подав у відставку заступник голови Херсонської ОДА Рищук Євген Миколайович. Раніше він писав заяву про тимчасове відсторонення з посади на період слідства у справі Гандзюк.

Аналогічна ситуація склалась в Херсонській обласній раді, де голова Мангер Владислав Миколайович (ВО “Батьківщина”) спочатку був відсторонений від посади на період слідства, а тепер знаходиться в обласному кардіологічному диспансері з гіпертонічним кризом та скаргами на самопочуття. Замість Мангера в Херсонській обласній раді тепер керує Рукавішнікова Оксана Олександрівна.

Відставки Гордєєва, Рищука та Мангера послідовно вимагали активісти руху “Хто замовив Катю Гандзюк?”. Нещодавно на сайті “Миротворець” було викладено повідомлення, що протестні акції нібито спонсорувались “з території ДНР”.