Херсонські бізнесмени дізналися про податкові та пенсійні новації

Херсонські бізнесмени дізналися про податкові та пенсійні новації

7 лет назад 0

Днями фахівці Херсонської ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області та ГУ Пенсійного фонду України в Херсонській області провели семінар для з питань застосування норм податкового законодавства та особливостей пенсійного забезпечення.

Зокрема, найбільший інтерес у присутніх на семінарі викликали питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій при продажу технічно складних побутових товарів, оподаткування нарахованих сум відпускних, матеріальної допомоги для оздоровлення, дотримання законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати, особливостей справляння місцевих податків та єдиного соціального внеску.

Не менш цікавим було обговорення особливостей перерахунку пенсій з 01.05.2017, отримання страхового стажу, можливостей контролювати достовірність своїх даних протягом трудової діяльності за допомогою веб-порталу та подальшого реформування пенсійної системи.

Наприкінці семінару доповідачі надали відповіді на запитання присутніх представників суб’єктів господарювання.

Наступний безкоштовний семінар з питань оподаткування та пенсійного забезпечення відбудеться 08 червня 2017 року о 14 год. в приміщенні Дніпровської районної у м. Херсоні ради. Запрошуємо усіх бажаючих.

За інформацією прес-служби Херсонської ОДПІ ГУ ДФС у Херсонській області