Херсонський адвокат вимагає гроші зі старенької та йде в політику

4 года назад 0

Олександр Зубрис – херсонський адвокат, скандальний помічник депутата Херсонської міської ради від Опозиційного блоку Юрія Марієва – балотується від президентської партії до Херсонської міської ради.

Щоправда, далеко наврядчи зайде: він 18-й у списку і четвертий на окрузі. Але сам факт балотування є. А ще є факт того, як цей чоловік, нехтуючи адвокатською етикою, вимагає гроші у старенької в стилі 90-х. Подробиці на відео.

Кошко Зинаїді Леонтіївні – 90 років. Її намагались ошукати та відібрати земельну ділянку разом із нерухомістю, в якій проживала пенсіонерка. Зубрис їй допомагав адвокатськими послугами – і допоміг відвоювати своє. Благородно? Ще й як. Тільки потім майбутній Зекандидат спробував “віджати” цю ж ділянку вже у старенької. Ну і вимагати кошти за свої послуги – 30 тисяч гривень. Щоправда, старенька виявилась міцнішою за намагання адвоката її ошукати.

Взагалі, будь-який адвокат, який себе поважає, подібним вимаганням коштів займатись не буде: адвокат, якщо відчуває свою правоту, скоріше подасть до суду. Але в даному випадку судитись довелось 90-річній Зинаїді Леонтіївні, яку Зубрис намагається ошукати. Справа №766/15064/19 дуже цікава для вивчення. До речі, це не єдина справа у суді, де Зубрис виступає не на стороні світла.

Ну а різного роду земельні афери для Зубриса – також звична справа. Тільки от навіщо таке щастя в Херсонській міській раді? Там таких “фахівців” і без того вистачало.