Херсонський міський голова виступив проти коронавірусу на телебаченні

4 года назад 0

Навздогін за заступником Херсонського міського голови Козаковим, якого журналісти випадково назвали “міським головою Херсона”, Херсонський міський голова Миколаєнко Володимир Васильович вирішив виступити на телевізійному каналі “Херсон-Плюс” в передачі “Діалоги” разом з власником телеканалу Косюком Володимиром Васильовичем. В студії обговорили питання боротьби з епідемією коронавірусу COVID-19.

Діалог був досить жвавий, не зважаючи на втомлений вигляд Херсонського міського голови: мішки під очима, нездоровий блиск в них, скуйовджена зачіска. На столику перед Володимирами Васильовичами стояло по склянці води – вочевидь, Херсонському міського голові, що засідав з оперативним штабом та заступником Козаковим до пізньої ночі, дуже хотілося пити.

Наприклад, під час зустрічі в студії з псевдо-антагоністом Херсонського міського голови, депутатом Херсонської міської ради (Опозиційний блок), директором “Школи гуманітарної праці” Херсонської обласної ради Кияновським Артемом Олександровичем на столику був лише стаканчик кави, який з собою приніс Кияновський.