Ігор Колихаєв підписав Меморандум щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії

3 года назад 0

За ініціативи Президента України Володимира Зеленського у вівторок підписано Меморандум про взаєморозуміння щодо врегулювання проблемних питань у сфері централізованого постачання теплової енергії та постачання гарячої води громадянам України, що забезпечить стале проходження цього опалювального сезону та підготовку до наступного.

Підписав документ і Херсонський міський голова Ігор Колихаєв. Про це й говорили протягом брифінгу, в якому взяли участь керівники області та міста.

Надважливість події оцінив голова Херсонської облдержадміністрації Сергій Козир. Він відзначив, що підписання Меморандуму позитивно відіб’ється на житті містян та жителів області.

«Приємно, що Уряд почув нас та пішов на зустріч. Головне, що вартість послуги постачання теплової енергії та гарячої води у багатоквартирні будинки протягом нинішнього опалювального сезону не зміниться. Крім того, фінансування компенсацій для підприємств теплопостачання не перекладатимуть на органи місцевого самоврядування. Дякую всім колегам», — сказав міський голова Ігор Колихаєв.

«Нафтогаз України» розробить та запровадить до 1 вересня 2021 року довгострокові цінові пропозиції для забезпечення сталого рівня цін на природний газ для підприємств теплопостачання. Це дасть змогу уникнути цінових коливань протягом опалювального сезону 2021-2022 років.

Офіційний сайт міста Херсон