Колишній депутат Дніпровської райради Херсона затягує судовий розгляд своїх кримінальних справ

3 года назад 0

Колишній депутат Дніпровської районної в місті Херсоні ради Власов Олександр Вадимович (на фото – з правого боку) затягує судовий розгляд своїх кримінальних справ.

Про це повідомляє сайт «Мій Херсон» з посиланням на керівника «Добровільної народної дружини Самооборони Херсонської області Усачову Інну Павлівну.

3 грудня 2020 року Херсонський міський суд не зміг продовжити розгляд трьох об’єднаних кримінальних проваджень екс-депутата Дніпровської районної в місті Херсоні від «Опоблоку» та кандидата в депутати від “Блоку Володимира Сальдо” Олександра Власова.
За словами Усачової, на засідання не з’явилася одна з адвокатів обвинуваченого. Інша захисниця, яка пропустила минуле засідання, надала суду довідку про хворобу, але без діагнозу. Продовження розгляду кримінальних справ Власова призначено на 7 грудня 2020 року.

Зазначимо, що Олександр Власов є фігурантом 11 кримінальних проваджень. Зокрема, він проходить обвинуваченим по кримінальним справам за фактами нанесення тілесних ушкоджень активісту «Цивільного корпусу «АЗОВ» Вадиму Кравченку, розбійний напад на голову місцевого осередку «Правого сектора» Наталю Вотеїчкіну та підробки медичної довідки для уникнення покарання за водіння автівкою в нетверезому стані.

Цивільна дружина колишнього депутата Якубсон Лілія Євгенівна є обвинувачуваною у справі нападу на журналіста Вірлич Євгенію Михайлівну, у справі нападу на приміщення по вул.Маяковського,5 (орендуються в міста «Самообороною») разом з Власовим, побиття Усачової та Вотейчкіної тощо.

І Якубсон, і Власов балотувались на місцевих виборах від політичної партії «Блок Володимира Сальдо» разом з Сальдо Володимиром Васильовичем, Семенчевим Ігорем Григоровичем, Семенчевим Ігорем Ігоровичем та Докучаєвою Тетяною Володимирівною, але Власов та Якубсон не набрали необхідну кількість голосів, як і Докучаєва.