Маршак побився з представниками громадськості

5 лет назад 0

Начальник управління з питань державного архітектурно-будівельного контролю Херсонської міської ради Маршак Ростислав Михайлович побився з активістами, які пройшли до його кабінету. Це вже друга бійка Маршака. Минулого разу він бився з керівником Херсонської обласної організації Соціалістичної партії України (Ківи) Стрємоусовим Кирилом Сергійовичем. Цього разу Маршаку пощастило менше, після того, як він штовхнув пенсіонерку, яка від цього впала, його поклали на підлогу, притисли коліном і викликали поліцію. Відео в соціальній мережі Facebook виклав Шульга Костянтин Валерійович, член Громадської ради при Херсонському міському голові (Херсонське регіональне відділення Асоціації міжнародного співробітництва «Атлантична Рада України» (регіональний директор).

Можемо константувати, що рівень дискусії як з боку чиновників, так і з боку активістів перейшов до фізичного протистояння.
Нагадаємо, 31 липня 2018 року було облито кислотою радника Херсонського міського голови, в.о. керуючого справами виконавчого комітету Херсонської міської ради Гандзюк Катерину Вікторівну. Від отриманих ушкоджень Гандзюк померла через 96 днів після нападу. Замовник нападу досі на волі, виконавці та один із посередників затримані.
10 липня 2018 року в приміщенні виконавчого комітету Херсонської міської ради одразу після депутатської комісії було жорстоко побито журналіста Вірлич Євгенію Михайлівну. Замовник (чи замовниця) нападу досі на волі, одна з виконавиць під нічним домашнім арештом.