Найбільша школа Нововоронцовського району засяє по-новому

Найбільша школа Нововоронцовського району засяє по-новому

7 лет назад 0

Перебуваючи у Нововоронцовському районі з робочим візитом, голова Херсонськоі ОДА Андрій Гордєєв перевірив стан ремонтних робіт у Нововоронцовській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1.

Нагадаємо, що на одному з всеукраїнських телеканалів вийшов критичний матеріал щодо неякісного ремонту покрівлі у даній районній школі. Для емоційного забарвлення відеосюжету були використанні архівні кадри до початку ремонту школи і показані, як на теперішній час. Тому керівник області Андрій Гордєєв вирішив на власні очі пересвідчитися у ситуації та поспілкувався з колективом.

«Зараз весь колектив каже в один голос, що покрівля текла все життя. Але після ремонту вона вже не тече » — прокоментував ситуацію очільник області.

Це найбільша школа в Нововоронцовському районі, заснована у 1967 році, в якій навчається майже півтисячі дітей.

Андрій Анатолійович розповів, що за останній рік школа отримала нові вікна, нову покрівлю, нову котельню і шкільний автобус. Такі результати були отримані завдяки децентралізації, допомозі та підтримці народних і областних депутатів та фінансам, які пішли на місця.

Голова облдержадміністрації Андрій Гордєєв також запевнив, що стан справ у даній школі на його особистому контролі:

«Зараз є кримінальне провадження щодо перевірки можливих фактів розкрадання коштів під час ремонту. Якщо це підтвердиться, то винні понесуть покарання. Якщо ні, то ЗМІ, які розповсюджують недостовірну інформацію, повинні будуть вибачитися перед всією Нововоронцовською громадою».