Налагодження співпраці з півднем Італії

Налагодження співпраці з півднем Італії

7 лет назад 0

Сьогодні, 31 травня, голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв зустрівся з уповноваженим ректором з питань міжнародного співробітництва Університету м.Кальярі, екс-радником обласної адміністрації регіону Базиліката з питань інфраструктури, транспорту та захисту навколишнього середовища Альдом Берлінгуером.

В ході діалогу сторони обговорили перспективи налагодження співробітництва в економічній, інфраструктурній та екологічній сферах між Херсонською областю та регіонами Італійської Республіки. Також Пан Альдо акцентував свою уваги на культурному інвестуванню Херсонщини.

В свою чергу очільник облдержадміністрації запевнив, що адміністрація готова зробити все можливе, якщо буде інвестор та цікаві проекти. Підбиваючи підсумки, італійська сторона зазначила, що вони відкриті до партнерства та будуть шукати шляхи для реалізації нових ідей.

В обговоренні взяли участь: перший заступник голови обласної державної адміністрації Бутрій Дмитро Стефанович та президент Херсонської торгово-промислової палати Остроумова Вікторія Володимирівна.