Ремонт доріг Нововоронцовського району можливий спільними зусиллями влади та громади

Ремонт доріг Нововоронцовського району можливий спільними зусиллями влади та громади

7 лет назад 0

Олександр Адамчик розповів, що враховуючи стан доріг Нововоронцовського району, з початку року вже здійснено ямковий ремонт на ділянках загальною площею близько 17 тис. кв.м та на травень-червень заплановано проведення ремонту дорожнього покриття на площі 16,0 тис. кв.м. Дані ділянки дороги включені до програми поточного ремонту, який передбачає заміну старого шару покриття дороги. На їх ремонт вже оголошено тендер та протягом місяця буде укладено договір з підрядником після чого розпочнеться робота з укладання нового асфальтобетонного шару: «Роботи планується провести протягом місяця», — наголосив заступник голови ОДА.

На ділянках дороги Мар’янське-Берислав, де покриття проїжджої частини повністю зруйновано, необхідне проведення капітального та поточного ремонтів,  на які постановою Кабінету Міністрів України від 29 березня 2017 року передбачено фінансування в обсязі 101,76 млн грн, у тому числі в межах Нововоронцовського району – 78,25 млн грн.

Олександр Адамчик зазначив, що з обласного бюджету на ремонт ділянки автомобільної дороги в межах району передбачено співфінансування у сумі 11,3 млн грн. Сьогодні вже розроблена проектно-кошторисна документація поточного ремонту за рахунок фінансування коштів з державного бюджету у сумі 1,4 млн грн.

Наприкінці доповіді Олександр Адамчик додав, що лише спільними зусиллями влади та громади району можливо вирішувати нагальні питання розвитку територій.