Стремоусов голодуватиме під домашнім арештом

5 лет назад 0

Голова Херсонської обласної організації Соціалістичної партії України Стремоусов Кирило Сергійович оголосив про початок сухого голодування. Голодуватиме Стремоусов перебуваючи під домашнім арештом строком на 60 діб.
Голова Соціалістичної партії України Ілля Кива оголосив про відсторонення Стремоусова від керівництва обласним осередком та призупинення членства Стремоусова у партії на час проведення слідства. Обов’язки Стремоусова виконуватиме Тєкутьєв.

Нагадаємо, в прес-клубі газети “Новий день” під час проведення прес-конференції стосовно діяльності автостанції “ЮГъ” сталася стрілянина. Спочатку присутні “активісти з Одеси” (оператором автостанції нещодавно стало ТОВ “Віва Тікетс” з Одеси) та група осіб (у складі представників “Твердині Херсонщини” та окремих представників “Національного корпусу”, а також інших, поки що не ідентифікованих “спортивних” хлопців), що прийшли на прес-конференцію із запізненням, з’ясовували стосунки за допомогою сльозогінного газу. Потім, вже з-за дверей через віконце над ними, пролунали постріли. Журналісти та присутні падали на підлогу, намагаючись врятуватись.
Поліція затримала 40 осіб, але підозру оголосили лише 4 з них, які перебували в коридорі під час того, як були зроблені постріли. Прізвища не оголошуються. Стремоусов потрапив під домашній арешт через застосування балончика зі сльозогінним газом, який на місці подій знайшла поліція. Стремоусов має дозвіл на використання спецзасобу для відстрілу гумових куль (“травмат”) як керівник “Інформаційної агенції “Таврія Ньюз”.

Цікаво, що сльозогінний газ в прес-клубі “Новий день” вже застосовували 2016 року. Тоді сталася сутичка між керівником “Самооборони Херсонської області” Інною Усачовою та Лілією Власовою (Рєзяпова, Lilu Dallas), яка прийшла до прес-клубу як супровід Тетяни Докучаєвої, цивільної дружини Ігоря Семенчева-молодшого. Домашній арешт в цьому інциденті ніхто не отримав.
10 липня 2018 року Лілія Власова напала на журналіста Вірлич Євгенію Михайлівну у приміщенні виконавчого комітету Херсонської міської ради. При цьому Докучаєва (Семенчева) вела зйомку побиття на смартфон. Матеріали передані до суду.
28 серпня 2018 року Власова разом з цивільним чоловіком, депутатом Дніпровської районної в м. Херсоні ради (Опозиційний блок) Власовим (Сичовим) напала на Усачову та Вотеїчкіну у приміщенні, яке було відведене для перебування там “Самооборони Херсонської області” (м.Херсон, вул.Маяковського, 5). Матеріали передані до суду.