В Херсоні суд скасував рішення через скаргу партії нардепа Колихаєва

3 года назад 0

Суд скасував рішення Корабельної у м. Херсоні територіальної виборчої комісії, яке набуло резонансу у мережі Facebook. Про це повідомляється на сторінці Херсонського окружного адміністративного суду.

Рішенням Херсонського окружного адміністративного суду від 31 жовтня 2020 року у справі № 540/3320/20 суд задовольнив позовні вимоги Херсонської регіональної організації ПП “Партія Ігоря Колихаєва “НАМ ТУТ ЖИТИ!”.

Суд визнав протиправним та скасував рішення Корабельної районної у м. Херсоні ТВК, яким враховано відомості уточненого протоколу про підрахунок голосів виборців на виборчій дільниці номер 650722 з виборів депутатів Херсонської міської ради у територіальному виборчому окрузі номер 4, який підписано 26 жовтня 2020 року.

Суд також зобов’язав Корабельну районну у м. Херсоні територіальну виборчу комісію провести повторний підрахунок голосів з виборів депутатів Херсонської міської ради у територіальному виборчому окрузі номер 4 на виборчій дільниці 650722 в порядку встановленому Виборчим кодексом України. За даними Державного реєстру виборців, ця дільниця має наступну адресу: пров.Робочий, 12, смт Комишани, м.Херсон, Херсонська обл., 73490 (КЗ Херсонський психоневрологічний будинок-інтернат, хол, 2-й поверх)

Рішення не набрало законної сили та може бути оскаржене до суду апеляційної інстанції протягом двох днів з дня його проголошення.

З повним текстом рішення можна ознайомитись в Єдиному державному реєстрі судових рішень.