18 квітня 2019 року у Херсоні відбудеться всеукраїнська тренінг-програма для лікарів «Мистецтво лікування»

5 лет назад 0

18 квітня в м. Херсон за підтримки Міністерства охорони здоров’я України, Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика, а також Департаменту охорони здоров’я Херсонської ОДА, Управління охорони здоров’я Херсонської міської ради та Херсонського обласного терапевтичного товариства, відбудеться Всеукраїнська тренінг-програма для лікарів «Мистецтво лікування: післядипломний курс професійного вдосконалення».

Наукова програма передбачає одноденний курс лекцій від провідних українських вчених-медиків на актуальні питання медицини, такі як: сучасні підходи до лікування ГРВІ та ГРВЗ, корекція вегетативної дисфункції, лікування уражень шкіри та ускладнень діабету. Програма націлена ознайомити учасників із факторами ризику розвитку хронічних захворювань у пацієнтів, поширити знання про їх виявлення і застосування своєчасних заходів для їх нейтралізації. Режим діалогу, в якому будуть проходити лекції дозволить учасникам тренінгу не тільки отримати важливу інформацію щодо профілактики хронічних захворювань від медичних науковців, а й поспілкуватися з ними. Практична частина заходу вбачає безкоштовний кабінет вимірювання для всіх бажаючих. Серед аналізів: ліпідограма, глюкометрія, денситометрія та УЗД колінних суглобів.

Організатори конгресу — Всеукраїнська громадська організація «Асоціація превентивної та антиейджинг медицини» та ГО «Академія розвитку медичної освіти» вбачають на меті привернути увагу лікарів та громадськості в цілому до власного здоров’я через здоровий спосіб життя, акцентувати увагу суспільства на важливості виявлення хвороб на початкових стадіях, запобігання їх розвитку та контролю вже наявних хвороб, а також поліпшення якості життя пацієнтів з хронічними захворюваннями.