У Новій Каховці визначились з майбутнім керівником лікарні

3 года назад 0

Медичне підприємство може очолити адвокатка.

53-річна Наталя Гончарова виграла конкурс на зайняття вакантної посади генерального директора комунального некомерційного підприємства “Центральна міська лікарня м. Нова Каховка”. Під час засідання конкурсної комісії 26 травня її кандидатуру підтримали одноголосно.

Конкурс на зайняття вакантної посади генерального директора ЦМЛ оголосили 23 квітня. Наталя Гончарова виявилась єдиною претенденткою. Згідно її автобіографії, вона народилась у Любимівці Каховського району. У 1990-ті роки працювала у Каховському районному відділі міліції. З 2009 року займається адвокатською діяльністю. В останні роки вона надавала юридичні послуги новокаховській лікарні. — Коли я уклала договір з лікарнею, то почала знайомитись зі структурою закладу, з його колективом, документами. Я хочу, щоб лікарня стала потужною, щоб вона мала всю необхідну апаратуру для надання якісних медичних послуг. Зокрема, їй дуже потрібен ангіограф для лікування хворих на гострий інфаркт міокарду. Так, це недешеве обладнання, але закупити його цілком реально. Завдяки цьому лікарня змогла б укласти додатковий пакет з Національною службою здоров’я України і заробляти більше коштів. Повірте, про наш заклад ще будуть говорити! — сказала під час засідання комісії Наталя Гончарова.

Як прокоментував перший заступник міського голови Нової Каховки Олег Тарабака, остаточне рішення щодо укладання контракту з Гончаровою прийматиме міський голова.

— Він же визначить терміни цього контракту. Максимум його можна укласти на 5 років, — уточнив він.

Нагадаємо, що з 2010 року КНП “Центральна міська лікарня м. Нова Каховка” очолював Ігор Гайдаманчук. Йому, за словами міського голови Володимира Коваленка, пропонували взяти участь у конкурсі на посаду генерального директора., проте той відмовився.

— Він для себе прийняв таке рішення. Можливо, він піде працювати лікарем. Але ми готові запропонувати йому іншу посаду. Бо Ігор Іванович дуже багато зробив для лікарні і, безумовно, заслуговує на повагу, — пояснив міський голова.

Олег БАТУРІН.

Фото автора.