«Чорноморські Ігри» 2023 пройдуть у звільненому українському Скадовську – Баграєв

2 года назад 0

Засновник фестивалю "Чорноморскі Ігри" Микола Баграєв завив, що конкурс наступного року пройде у звільненому українському Скадовську. І оголосив про старт підготовки до 19-го дитячого фестивалю.

Цю заяву  на сторінці конкурсу у Facebook.

"Впродовж 18 років наша команда проводила благодійний дитячий фестиваль «Чорноморскі Ігри» в Скадовську на Херсонщині. Казка на березі Чорного моря – гасло фестивалю, яке вигадали самі діти. Понад 50 тисяч дітей з усіх куточків України вже стали учасниками цієї казки та більше мільйона осіб її гостями. Ми дуже хочемо, щоб ця казка продовжувалася і вже сьогодні заявляємо про початок підготовки до 19-х «Чорноморських Ігор»", – йдеться у повідомленні

Архів "Таврійських ігор", "Чорноморських ігор" та "Мельпомени Таврії" на Херсонщині
"Голос Херсонщини" На Херсонщині щороку гучно проводять три відомі фестивалі. В Каховці народились "Таврійські Ігри", в Скадовську – "Чорноморські Ігри", а в Херсоні – "Мельпомена Таврії".

Раніше заявляли, що 24-й Міжнародний театральний фестиваль "Мельпомена Таврії" таки відбудеться з гаслом "голос Херсонщини" з 10 до 19 червня в 32-х театрах 20-ти міст 8-ми країн світу.

Засновник "Чорономорських ігор" Микола Баграєв переконаний, що підготовка до фестивалю вселить людям надію на якнайшвидшу перемогу.
"Ми готуємося с особливим ентузіазмом і гарантуємо, що спільними зусиллями ми проведемо найкращий фестиваль "Чорноморскі Ігри" в найтеплішому та найдружелюбнішому українському місті Скадовську на Херсонщині!", – каже Микола Баграєв.