Херсонська поетеса презентувала нову збірку

5 лет назад 0

У бібліотеці імені Лавреньова відбулась презентація поетичної збірки Альони Мовчан.

У читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А.Лавреньова молода херсонська поетеса Альона Мовчан презентувала свою нову збірку «У полоні зелених очей» старшокласникам ЗОШ №55 – школи, у якій вона навчалась.

Учні мали можливість познайомитися з авторкою, поспілкуватися, послухати вірші та отримати автограф напам’ять. Поетеса розповіла, як створювала збірку: чому у книги така назва, скільки в неї увійшло віршів.

У презентації взяли участь редактор книги, поет і журналіст, член НСПУ та НСЖУ, заслужений працівник культури України, голова громадської організації «Українська хата – талантами багата» Олег Олексюк та редактор і фотохудожник збірки Віктор Братан.

Під час заходу звучали вірші у виконанні поетеси та її колеги по перу, хорошого друга, завсідника літературної кав’ярні «ЛітTERRA» Дмитра Плотнікова. А учасник херсонського рок-гурту «Скіфи», бард Віктор Ревенко порадував присутніх виконанням пісні на слова авторки «Сині маки».

Тепер на полицях Херсонської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Б.А. Лавреньова з’явилася нова збірка поезій Альони Мовчан з дарчим написом:  «Бібліотеці ім. Б.Лавреньова! Місцю, де я народилася як поет! Де вперше виступила! Дякую за підтримку! Від автора!».

ХОДА