Казкові персонажі привітали дітей фіскалів Херсонщини (фотофакт)

6 лет назад 0

В актовому залі Головного управління ДФС у Херсонській області зібралися діти працівників відомства аби відсвяткувати чи не найулюбленіше свято – Новий рік та Різдво Христове. На цю подію завжди чекають і дорослі, і малі, бо кожен ще вірить у казку.

Для дітлахів таке святкування стало влучною нагодою пройтися поверхами маминої чи татової роботи, відвідати робоче місце та поринути у фахову атмосферу, в якій батьки проводять дуже багато часу.

Вже на самому початку заходу в залі запанували новорічний дух дива і магія свята. Із вітальними словами до малюків звернувся головний фіскал області Ігор Клим, який привітав усіх діточок із прийдешніми святами та побажав здоров’я, радощів, здійснення мрій та щедрої долі.

Затамувавши подих малюки переглянули сюжетно-ігрову програму з казковими персонажами «Новорічний подарунок для Міккі Мауса». Казкові герої веселили та розважали дітей піснями й танцями. Не було відбою від бажаючих прийняти участь в іграх і вікторинах, адже усі дітлахи бажали  продемонструвати присутнім свою спритність і кмітливість. Також до свята малюки ретельно підготували новорічні віршики, які з радістю декламували.

На завершення заходу голова профспілкового комітету ГУ ДФС у Херсонській області Вікторія Арустамян поздоровила усіх присутніх із Новорічними святами, а казкові персонажі вручили діткам солодкі подарунки.

 

Фото: прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області