На Херсонщині створять андерграундний культурний центр

3 недели назад 0

Як передає , про це повідомив у  начальник Херсонської ОВА Олександр Прокудін за результатами робочого візиту в область т.в.о. міністра культури та інформаційної політики Ростислава Карандєєва. 

«Обговорили створення на Херсонщині спеціального мистецького простору, який би став крутим артмайданчиком для проведення виставок, культурних заходів та спілкування творчих людей.

Через безпекову ситуацію доводиться «занурюватися» під землю. Будуємо підземні лікарні, а за результатами поїздки МКІП пообіцяв визначиться із об’єктом для андерграундного культурного центру», — написав Прокудін.

За словами начальника ОВА, він розповів Карандєєву про ситуацію з пам'ятками національного, регіонального та місцевого значення на правобережжі області й потреби регіону.
Також Прокудін зазначив, що незабаром артисти обласного театру із музичною програмою відправляться у гастрольний тур безпечними регіонами, аби і там почули голос Херсонщини. Також розглянули можливість презентації проєкту художнього музею ім. О.Шовкуненка у столиці.Як повідомлялося, 11 квітня з робочою поїздкою на Херсонщині перебував т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв.

Фото: Телеграм Олександра Прокудіна