Наталя Чорненька привітала фахівців бібліотеки ім. Бориса Лавреньова та взяла участь в аукціоні

3 года назад 0

З нагоди Всеукраїнського дня бібліотек, який відзначають 30 вересня, Херсонська обласна бібліотека для юнацтва імені Бориса Лавреньова приймала привітання від керівників громади та партнерів розповідає прес-служба Херсонської міської ради.

З теплими словами подяки за творчу пацю в бібліотечній справі та проведені спільних заходів звернулась голова районної ради Наталія Чорненька

«За останні роки робота бібліотечної системи докорінно змінилася, змінилися і самі бібліотеки. Це вже не просто книгозбірні. Завдяки творчому та креативному колективу на чолі з її директоркою Вікторією Лобзовою, бібліотека для юнацтва імені Бориса Лавреньова стала координаційним місцем зустрічі громади та культурним осередком».

За вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи в районі, популяризацію української книги, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята кращих фахівців було нагороджено грамотами голови Корабельної районної ради.

Бібліотека імені Бориса Лавреньова постійно впроваджує нові форми роботи. Так, після урочистостей відбувся благодійний аукціон “Я мрію і творчістю живу” на підтримку самобутнього художника-аматора Андрія Лещинського.

Голова районної ради Наталія Чорненька взяла участь в аукціоні і придбала картину «Десь у місті» талановитого художника.

«Сюжет, який намалював обдарований юнак, – про майбутнє, про щастя і мрію, яка обов’язково повинна в його житті здійснитися! Спільнота повинна підтримувати талановитих людей, допомагати всіляко, бо ми – громада», – підкреслила Наталія Чорненька.