Відбувся фінал різдвяного конкурсу «Час творити дива -2021»

2 года назад 0

5 січня у Центральній дитячій бібліотеці відбувся фінал різдвяного конкурсу «Час творити дива – 2021».

До бібліотеки завітали депутат міської ради VIII скликання, настоятель Храму св. Олександри Андрій Калита, начальник управління культури Світлана Думинська, член журі Альона Петровська, учасники конкурсу та їх батьки.

Одне з покликань людей на землі – допомагати дітям відкривати таланти. Пишаюся тим, що наша команда «Нам тут жити» разом із міським головою головою Ігорем Колихаєвим дбаємо про діток. Дякую меценатам, які долучилися до сьогоднішнього свята. – звернувся до присутніх автор ідеї конкурсу, депутат міської ради Андрій Калита.

До участі в конкурсі приймались малюнки на тему Різдва або святкування родинною різдвяних свят, виконані у будь-якій техніці та відеороботи у форматі «Тік-Ток» із записом колядок, щедрівок або оригінальне вітання з Різдвом Христовим, виконані у різних музичних форматах або акапельно.

Переможці у номінації «Малюнок»: Марія Костиря, Юлія Сердюк, Надія Козачук, Валерія Михайленко, Орина Горбунова, Софія Габрус, Марія Нестеренко, Анастасія Косець.

Переможці у номінації «Тік-Ток»: Марія Лисенко, Максим Безлуцький, Софія Воронцова, Владислав Коча, тріо бандуристів (Дмитро Кожушко, Яніслав та Ярослав Харченки), Мілана Салаш, Ася Хансакер, ансамбль «Дударик».

Усі учасники конкурсу, а це 94 дитини, отримали подарунки, а переможці ще відвідають з екскурсією міську раду, матимуть змогу посидіти в сесійній залі та ще отримати подарунки.

Усі роботи конкурсантів і переможцв можна переглянути на сторінці конкурсу у Фейсбук.