Юні новокаховські джазмени посіли призові місця серед переможців обласного фестивалю-конкурсу

2 года назад 0

У Херсоні на базі дитячої музичної школи №3 в онлайн форматі відбувся Відкритий естрадно-джазовий фестиваль-конкурс «Серце-bravo».

Про виданню Online НК повідомила керівник відділу культури і туризму Новокаховської територіальної громади Наталія Зарудна.

У конкурсі взяли участь учні мистецьких шкіл області. Мета конкурсу – популяризація естрадно-джазової музики серед юнацтва та творчої молоді, а також підтримка молодих виконавців.

Сам фестиваль-конкурс проходив в трьох номінаціях: «ансамблі», «солісти-вокалісти» та «солісти-інструменталісти».

У цьому році за право кращих «естрадників-джазистів» у фестивалі-конкурсі змагалися учні мистецьких шкіл нашого міста:

від комунального закладу «Новокаховська дитяча музична школа» (директор Катерина Козлова) в номінації «солісти – інструменталісти» (фортепіано) – Геращенко Михайло (ІІ вікова категорія – 14-17 років, викладач Алла Лебах). За рішенням журі виборов почесне Гран-прі конкурсу!
від комунального закладу «Новокаховська дитяча школа мистецтв» (директор Галина Ходос) в номінації «солісти – інструменталісти» (фортепіано) – Слушаєв Микита (І вікова категорія – 11-13 років, викладач Наталія Тишкова). За рішенням журі Микита отримав диплом лауреата ІІІ ступеню.

Щиро вітаємо талановитих учнів та викладачів із здобутими перемогами і бажаємо натхнення, нових досягнень і творчих звершень!

Переглянути підсумки фестивалю можна на відкритому каналі дитячої музичної школи №3