Чи потрапить Херсонщина до переліку областей-міліардерів?

6 лет назад 0

Попередні підсумки фінансового року потішили фіскалів: за 10 місяців на Херсонщині платники податків перерахували до місцевих бюджетів 2 млрд 904 млн гривень. Вражає!

Мовою звітності в таблицях Exel сума виглядає як 2904,9 млн. грн. І, як повідомляють у Гловноу управлінні ДФС, це на 29,8 % або 667,6 млн грн більше за показники аналогічного періоду минулого року.

— Тільки у жовтні поточного року  бюджети місцевих громад нашої області отримали  370,3 млн. гривень — рдіють в ГУ ДФС області.

Варто зазначити, що основним бюджетоформуючим податковим платежем у структурі місцевих бюджетів був і залишається податок на доходи фізичних осіб, який становить майже 60% або понад 1 млрд 731 млн.

Від суб’єктів малого підприємництва нашої області громади отримали 489,6 млн. грн. єдиного податку. Ще 428,2 млн. грн. плати за землю надійшло від суб’єктів господарювання різних форм власності.

За умови спільної дієвої співпраці з представниками органів місцевого самоврядування Херсонщини щодо повної легалізації ринку праці, офіційної державної реєстрації підприємницької діяльності усіма представниками бізнес-спільноти області, доходи громад лише зростатимуть та якісно впливатимуть на соціально — економічний добробут мешканців нашої області, — підсумовують у головному фіскальному органі області.

за інф. Прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області