Для сільськогосподарських товаровиробників, оновилися рахунки сплати єдиного податку

6 лет назад 0

ГУ ДФС області оприлюднило важливу інформацію: аграріям — платникам єдиного податку IV   групи!

Головне управління ДФС у Херсонській області повідомляє: з 22.01.2018 закрито  рахунки по коду бюджетної класифікації18050500 «Єдиний податок з сільськогосподарських товаровиробників, у яких частка сільсько-господарського товаровиробництва за попередній податковий (звітний) рік дорівнює або перевищує 75 відсотків») та відкрито нові реквізити   бюджетних рахунків місцевого бюджету для зарахування надходжень за тим же кодом БК 18050500 , в тому числі – тими, які знаходяться на території об’єднаних територіальних громад у 2018 році.

Р еквізити бюджетних рахунків державного та місцевих бюджетів, відкритих органами Державної казначейської служби у Херсонській області для сплати податків, розміщені на субсайті територіальних органів ДФС у Херсонській області в розділі «Бюджетні рахунки», або за посиланням http://kherson.sfs.gov.ua/byudjetni-rahunki/.

Важливо: для платників податків м. Херсона, які не є платниками вищевказаного єдиного податку IV групи (БК 18050500), реквізити інших бюджетних рахунків державного та місцевого бюджетів та єдиного соціального внеску залишаються незмінними.

З метою попередження помилкової сплати податків на неналежні бюджетні рахунки слід звернути особливу увагу платників на те, що сплата податків та обов’язкових платежів має відбуватись виключно на рахунки, які відкриті територіальним органам ДФС відповідно до адміністративно — територіальних одиниць, на яких зареєстровані платники податків. Тобто, рахунки для зарахування надходжень відкриті лише для центрів об’єднаних територіальних громад, по сільських (селищних) радах, які увійшли до їх складу — рахунки  закриті.

    Прес-служба Головного управління

 ДФС у Херсонській області