На Азовському узбережжі Херсонщини працюватимуть майже триста нових підприємців

4 года назад 0

За червень — липень цього року зареєстрували підприємницьку діяльність та стали на податковий облік 285 нових суб’єктів господарювання — платників єдиного податку. Таку інформацію повідомили спеціалісти Генічеського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.
З них власну справу започаткували 229 підприємців у Генічеському районі, 40 платників поповнили ряди новотроїцького бізнесу. Ще 11 суб’єктів господарювання поповнили бізнес — спільноту Іванівського району.
Також податківці відстежують позитивну динаміку процесів легалізації найманої праці у всіх підпорядкованих районах. У червні підприємці оформили офіційні трудові відносини з 1294 найманими працівниками. З них у Генічеському — 877 громадян, Новотроїцькому — 217, Нижньосірогозьському районі -107, Іванівському районі — 93 особи.
Такою стала результативна робота податківців району, представників органів місцевого самоврядування та фахівців Держпраці у питаннях легалізації діяльності фізичних осіб — підприємців, які використовують неоформлену найману працю.
Податківці та представники інших державних органів Генічеського району націлені на продовження активної співпраці у цьому напрямку, аж допоки у районі не залишиться жодного несвідомого бізнесмена — роботодавця, який нехтує питаннями офіційної реєстрації підприємницької діяльності та легального працевлаштування найманих працівників.
Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі