На Херсонщині податківці зупинили підпільну торгівлю спиртним на пляжах

4 года назад 0

Рейд також виявив дванадцять батраків, котрі працювали на овочевих плантація місцевого фермера без офіційного оформлення, пише Голос України.
Варто на Херсонщині початися сезону відпусток, і на морському узбережжі разом із натовпами відпочивальників з’являються охочі заробити на них, не поділившись при цьому частиною прибутків із бюджетом.
Так, під час рейду курортами Генічеського та Голопристанського районів краю обласні податківці виявили три випадки, коли власники «пляжних» магазинчиків підторговували слабоалкогольними напоями на кшталт сидру, не маючи на це відповідних ліцензій. Ще три комерсанти ліцензії мали, але збували спиртне у не пристосованих для цього місцях. За що й отримали чималі штрафи – по 17 та 6,8 тисяч гривень.
А в селищі Новоолексіївка під Генічеськом фахівці районного управління ДПС спільно із інспекторами Головного управління Держпраці Херсонщини виявили аж дванадцять батраків, котрі працювали на овочевих плантація місцевого фермера без офіційного оформлення. Йому також запропонували альтернативу: або великий штраф, або негайна легалізація трудових відносин. Звісно, роботодавець обрав останнє.