На Херсонщині викрито підпільну АЗС (фото)

6 лет назад 0

В рамках проведення широкомасштабної  операції «Акциз — 2018», припинено незаконну діяльність підпільної автозаправній станції, яка протягом 2017-2018 років здійснювала розповсюдження паливно-мастильних матеріалів без будь-яких дозвільних документів на території Херсонської області.

На підставі ухвали слідчого судді Херсонського міського суду працівниками оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області проведено обшук за місцем реалізації та зберігання паливно-мастильних матеріалів (бензину та дизельного пального). На території підпільної АЗС виявлено та вилучено паливно-мастильних матеріалів об’ємом 4400 літрів, орієнтовною вартістю 129 тис. грн., обладнання (паливно-роздавальні колонки, ємності для зберігання пального) орієнтовною вартістю 700 тис. гривень. Загальна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей складає 829 тис. гривень.

Досудове розслідування кримінального правопорушення, внесеного до ЄРДР за ознаками ч.1 ст.204 КК України («Незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою, а також збут чи транспортування з метою збуту незаконно виготовлених підакцизних товарів») , проводить слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Херсонській області. Слідчі дії тривають.

  Прес-служба Головного управління ДФС у Херсонській області