На Херсонщині викрито підпільну гуральню

7 лет назад 0

Днями, вже вдруге з початку березня, вилучення фальсифікату в рамках операції «Акциз-2017» провели працівники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області. Орієнтовна вартість вилученого «добра» склала 143 тис.гривень.

Так, алкогольні  комерсанти впродовж 2016-2017 років здійснювали незаконне масове виготовлення та збут фальсифікованих алкогольних виробів, вживання яких становило загрозу для здоров’я та життя людей.

Свої виробничі потужності хитруваті бізнесмени розташовували у приватному будинку на території Бериславського району Херсонщини. 

Встановлено, що в підпільному цеху здійснювалось виготовлення  фальсифікованих напоїв з використанням спирту, додаванням ароматизаторів та барвників. З незаконного обігу вилучено алкогольні напої загальним об’ємом 571 літр.

Досудове слідство у кримінальному провадженні за ознаками ч.3 ст.204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) здійснює слідче управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області.