На Херсонщині за 55 мільйонів планують відремонтувати дитячий заклад з будівництвом укриття

5 месяцев назад 0

На Херсонщині планують провести капітальний ремонт комунального закладу "Високопільський ясла-садок "Барвінок" з будівництвом укриття.

Інформація про тендер з проведення ремонту  на сайті Prosorro.

Капітальний ремонт з будівництвом укриття в дитячому закладі "Барвінок" в Високопіллі необхідно провести до 25 грудня 2024 року. Очікувана вартість робіт — 55 мільйонів 080 тисяфч 834 грн з ПДВ.

Замовником проєкту являється ВИСОКОПІЛЬСЬКИЙ ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) "БАРВІНОК".

Генеральним проєктувальником є  Сергій Молошний . Робочий прооєкт отримав Позитивний ЕКСПЕРТНИЙ ЗВІТ №970/КЕ/2023 від 27 жовтня 2023. В якому зазначено, що зазначену документацію розроблено відповідно до вихідних даних на проєктування з дотриманням вимог з питань міцності, надійності, довговічності; з питань експлуатаційної безпеки; з питань створення умов для безперешкодного доступу осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення; з питань інженерного забезпечення; з питань санітарного і епідеміологічного благополуччя населення; з питань екології; з питань пожежної безпеки; з питань енергозбереження; з питань інженерно-технічних заходів цивільного захисту.

Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони) у складі проектної документації об'єкта розроблені відповідно до вимог ДБН В.1.2-4-2019 "Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)", ДСТУ 8773:2018, а також діючих державних норм, правил і стандартів в області проектування ІТМ ЦЗ. Проектні рішення розділу ІТЗ ЦЗ робочого проекту спрямовані на забезпечення захисту дітей та персоналу дитячого садочку та зниження матеріальних збитків від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, від небезпек, що виникають при веденні військових дій або внаслідок цих дій, а також диверсії.