На Вінниччину переміщується підприємство з Херсона

2 года назад 0

Підприємство з Херсона розпочало процес релокації до Вінниці. Це вже 14-та компанія з гарячих точок, яка планує переїхати і працювати у Вінницькій громаді. Про це повідомляє у своєму телеграм-каналі та на сторінці у фейсбуці Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

«Підприємство спеціалізується на гуртовій торгівлі. Займається реалізацією зерна, насіння, кормів для тварин, овочів і фруктів, машин і устаткування тощо. Загалом на сьогодні ми опрацювали майже сотню запитів. Продовжуємо комунікувати з тими, хто має намір “оселитися” у Вінниці», – говорить Сергій Моргунов .

Очільник міста зазначив, що потенційним підприємствам-переселенцям місто пропонує майданчики для розміщення. В реєстрі – кількадесят приміщень загальною площею понад 65 тис. кв. м. А також 4 га землі. Також підприємствам пропонують і можливості індустріального парку.

«Росія веде з нами війну не тільки танками й артилерією, а й на економічному фронті. Зберегти підприємства і колективи фахівців важливо, щоб перезапустити економіку. Приймаючи бізнес у нашому місті, ми надаємо супроводження впродовж всього процесу релокації», – зазначає міський голова.

Крім того, очільник міста повідомив, що чим більше підприємств – вінницьких і переміщених – працюватиме, тим більшим буде внесок у перемогу. І тим краще наше місто зможе вирішувати усі виклики, які постали перед нами через війну.