Нардеп від Херсонщини вимагає справедливого розподілу бюджетних коштів

4 года назад 0

Народний депутат від Херсонщини Ігор Колихаєв , який входить до депутатської групи «За майбутнє» звернувся до президента України щодо несправедливого розподілу бюджетних коштів.
«Сьогодні українців провладна партія ділить на «чорних» та «білих». Це неприпустимо та потрібно зупинити. Депутатська група “За майбутнє”, до якої я входжу, проти несправедливого розподілу коштів на розвиток областей. Річ у тім, що рішенням Кабінету міністрів депутати від «Слуги народу» отримали фінансування на соціально-економічний розвиток територій своїх округів у значно більшому обсязі, ніж всі інші депутати», – наголосив Ігор Колихаєв.
Народний депутат порівняв розподіл коштів з держбюджету на прикладі округів.
«Невже 240 тисяч жителів 184 округу, зокрема, Бериславського, Великоолександрівського, Великолепетиського, Високопільського, Горностаївського, Нововоронцовського районів та м. Нова Каховка гірші за мешканців інших районів області!? Порівняйте: там, де депутат від «Слуги народу», округ отримає майже 10 млн гривень субвенції на розвиток освіти, медицини та інші соціально важливі видатки, а на окрузі, де я отримав підтримку виборців, лише 2 млн. Виникає питання – чому саме такий розподіл бюджету? Все просто – наша депутатська група має свою позицію у Верховній раді. І під час голосування ми не підтримуємо законопроєкти, які шкодять людям та країні. Наша депутатська група “За майбутнє” вимагає негайної зустрічі з президентом країни, на якій ми нагадаємо йому про рівні права всіх українців» , – сказав Ігор Колихаєв.
НАМ ТУТ ЖИТИ!