Окупанти продовжують давати обіцянки, які не збираються виконувати

4 недели назад 0

Ще не встиг Сальдо «добудувати місто» на Арабатській Стрілці, а вже обіцяє купу іншого. «На Херсонщині ми плануємо відновити Генічеський морський торгівельний порт, зупинений ще у 1990-х роках», — сказав він пропагандистам з «РИА «Новости». «Планується створити потужності до 40 тонн з вилову і швидкого зберігання риби морепродуктів», — розповів він же в інтерв'ю на «россия-24», повідомивши, що «відновить» роботу Генічеського рибоконсервного заводу.

Тим часом окупаційний міністр АПК Санал Адьяєв збирається «розвинути» молочне скотарство.  «Впевнений, що за підтримки Уряду Російської Федерації ми зможемо вийти на відповідні показники 1991 року» , — заявив брехун окупаційному виданню «Комсомольская правда», додавши, що до кінця року поголів’я великої і дрібної рогатої худоби «збільшиться на 20 %».

При цьому у Калмикії, де брехун двічі був міністром сільського господарства і продовольства, поголів’я худоби невпинно зменшується. Станом на кінець березня 2022 року, наприклад, поголів’я ВРХ склало 309,2 тисячі голів, що на 15,9 % менше, ніж рік до того. І це — дані федеральної служби державної статистики!

Борис ВИНОГРАДОВ,