Після обшуку газову АЗС у Херсоні закрили

7 лет назад 0

Днями, працівники оперативного управління та слідчого управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області припинили незаконну діяльність авто газозаправної станції, розташованої на території м. Херсона.

З початку року «газові комерсанти» здійснювали реалізацію паливно-мастильних матеріалів (скрапленого газу) без будь-яких дозвільних документів. Це стало відомо під час проведення комплексу оперативних заходів в рамках операцій «Акциз-2017» та «Курорт – 2017».

На підставі ухвал слідчого судді Херсонського міського суду проведено обшук за місцем реалізації та зберігання підакцизних товарів. Скраплений газ об’ємом 2700 літрів орієнтовною вартістю 33 тис. грн.,   обладнання (газовий модуль) вартістю майже 300 тис.грн., чорнові записи та товарні чеки та інші документи, які підтверджують факти постачання та реалізації паливно-мастильних матеріалів, описано та вилучено.

Слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Херсонській області проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження, що кваліфікується за   ч.1 ст.204 КК України за фактом зберігання з метою збуту та збут незаконно виготовлених підакцизних товарів (паливно-мастильних матеріалів).

  Фото: прес-служби Головного управління ДФС у Херсонській області