Прощавай, ринкова економіка! – На лівобережжі Херсонщини ухвалили закон про державне регулювання цін

2 дня назад 0

Росіяни так і не змогли приборкати зростання цін на окупованих територіях Херсонщини, тому в кращих традиціях Радянського союзу ввели там тотальне державне регулювання вартості товарів та послуг. За словами місцевих колаборантів, це має покращити життя місцевого населення, але в підсумку такий крок призведе до дефіциту, перші ознаки якого вже спостерігаються у регіоні.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“Тепер, коли держрегулювання цін і тарифів у Херсонській області отримає законодавчу основу, цей процес стане більш прозорим та контрольованим. Упевнений, що це послужить на користь як людям, так і постачальникам послуг та товарів” , – повідомив російським журналістам так званий “губернатор” Херсонщини Володимир Сальдо.

Насправді ж подібні “реформи” призведуть до відсутності прибутків, а як наслідок – банкрутства місцевих приватних підприємців, які працюють у сфері торгівлі.

Надалі частка державних підприємств на ринку зростатиме, а економіка поступово перейде на “командні рейки”. Це призведе в підсумку до зменшення асортименту товарів та послуг, а також до їх дефіциту, як було у Радянському союзі, де ця економічна схема просто провалилась.

Державне регулювання цін на лівобережжі Херсонщини – це ще одна сходинка до знищення прав і свобод, у тому числі й економічних.