Сальдо повідомив про “націоналізацію” деяких аграрних підприємств на лівобережжі Херсонщини

2 месяца назад 0

На окупованій частині Херсонської області триває “віджим” бізнесів у місцевих підприємців. Зокрема загарбники концентрують увагу на найціннішому ресурсі регіону – аграрних землях. Так званий “губернатор” Херсонщини Володимир Сальдо оголосив, що частина сільськогосподарських підприємств вже “націоналізовано”, тобто переведено в державну власність Російської Федерації.

Про це повідомляють кореспонденти  з посиланням на російські джерела.

“Більшість тих активів, які мали деякі олігархи і так звані “ждуни”, що ховаються за ними, на території Херсонської області, вже де-факто вважаються націоналізованими. Йдеться переважно про підприємства агропромислового комплексу, якими цікавляться підприємці як з Росії, так і з інших країн” , – зазначає Сальдо.

Колаборант повідомив, що землі будуть передані російським інвесторам, які нібито вже стоять у черзі за Херсонською землею.

Сам Сальдо минулого місяця заявив, що внаслідок підриву росіянами дамби Каховської ГЕС врожайність у регіоні знизиться на 50%. Який сенс у такому разі росіянам інвестувати у землі лівобережжя області – не зрозуміло.