Тайтен Машинері Україна та Case IH проведуть для аграріїв серію безкоштовних тренінгів

2 года назад 0

Фахівці компанії Тайтен Машинері Україна та Case IH проведуть для аграріїв серію безкоштовних тренінгів «Інноваційні інструменти точного землеробства для сучасного українського аграрія». Повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу компанії Тайтен Машинері Україна.

Як зауважив керівник відділу точного землеробства Тайтен Машинері Україна Максим Романовський, тренінги проходять у форматі теоретично-практичного інтенсиву з розглядом рішень від провідних брендів, досвіду їх практичного застосування в господарстві, тонкощів експлуатації та налаштування обладнання.

Також за бажанням клієнта тренінг може відбуватися на базі навчального центру Тайтен Машинері Україна чи безпосередньо на локації господарства.

«В ролі спікерів виступають наші кваліфіковані фахівці, а також спеціалісти провідних іноземних компаній-партнерів, таких як CNH Industrial та Raven, які є професіоналами із практичним досвідом застосування інструментів для точного землеробства та знають всі тонкощі налаштування, роботи та ефективності в умовах господарства з різним земельним банком», — пояснив Олексій Грубрін, керівник відділу сервісної підтримки Тайтен Машинері Україна.

В компанії додають, що прослухавши базовий безкоштовний тренінг «Інноваційні інструменти точного землеробства для сучасного українського аграрія», можна підняти рівень кваліфікації працівників, отримати відповіді на запитання та виділити індивідуальний набір інструментів та рекомендацій для підвищення ефективності господарства.

Щоб записати команду фахівців на безкоштовний базовий тренінг потрібно заповнити коротку анкету за посиланням.

За додатковою інформацією звертайтесь за тел.: (0800) 50-80-80 або пишіть на електронну адресу: service24-7@titanmachinery.ua.