ТОП-3 новобудови класу комфорт у Херсоні

3 года назад 0

У 2020 році, за даними Держстату, найбільше подорожчали житлові комплекси класу бізнес. Однак, об’єкти комфорт-класу дотепер вважаються одним із найбільш вигідних типів нерухомості для покупки.

  • Варіанти дешевше елітних квартир, тому доступніші для звичайних українців;
  • Проекти розташовуються в нових районах та орієнтовані на мешканців із дітьми;
  • Новобудови України комфорт класу часто отримують власну інфраструктуру з усіма необхідними об’єктами соціально-побутового призначення;
  • Девелопери пропонують різноманітне планування та заздалегідь підводять до багатоповерхівок необхідні інженерні системи;

Практично всі ЖК такого типу здаються в експлуатацію в стані під ремонт або із чорновим оздобленням. Мало хто із забудовників залишає голі стіни, тому витрати власників на проведення ремонтних робіт зменшуються.

Бажаєте придбати ліквідне житло в Херсоні та не можете вибрати вигідний проект? Далі представлений список кращих нових будівель класу комфорт, які підходять для інвестицій.

ЖК Status (Забалка, від 14 650 грн за 1 метр)

Проект орієнтований на сімейні пари з маленькими дітьми та підлітками. Поблизу перебуває: школа, дитячий садок, пенсійний фонд, магазини, кафе та зупинки громадського транспорту. Власникам квартир в 10-поверховому будинку не доведеться гаяти час на те, щоб відпочити разом із близькими у вихідний або завершити повсякденні справи. До необхідних об’єктів соціально-побутового призначення не більш ніж 5-7 хвилин пішки.

З технічних характеристик Status варто наголосити на тому, що будівля будується за цегельною технологією. Внаслідок такого рішення комплекс витримує дощ, не пропускає всередину протяги, шум із вулиці або від сусідів. Додатково зовнішні стіни утеплюються шаром мінеральної вати.

Для економії ресурсів покупців будівельна компанія встановлює в об’єктах систему індивідуального опалення. Також всередину підводять воду, електрику, монтують нову каналізаційну систему. Подвір’я проекту закрите для сторонніх, а для паркування авто облаштований гостьовий паркінг.

ЖК Місто Мрій (Вітряки, від 16 950 грн за 1 метр)

Будівництвом цього масштабного проекту займається відомий український девелопер Місто Мрій . Забудовник зводить 3 багатоповерхових будівлі з мансардою в районі з добре розвиненою транспортною розв’язкою, але водночас на відстані від жвавих вулиць. Друга лінія забудови та закрите подвір’я захистять власників від сторонніх, давши змогу спокійно проводити вільний час.

На території комплексу побудують підземний паркінг, облаштують дитячий та спортивний майданчик. У периметрі висадять зелені кущі та дерева, прогулянкові алеї. Також встановлять вуличне освітлення, а в під’їздах облаштують пандуси для колясок і велосипедів.

На вибір покупців представлені об’єкти різної площі. Тут можна купити як компактні однокімнатні квартири площею 42-53 квадрати, так і просторі чотирикімнатні варіанти до 148 метрів квадратних. Зовнішні стіни багатоповерхових будівель утеплюються шаром пінополістиролу. Матеріал запобігає протягам, захищає від втрат тепла та влітку тримає прохолоду. Оскільки девелопер монтує систему індивідуального опалення, інвестори самостійно регулюють температуру.

ЖК Парк Стоун (Таврійський, від 13 550 грн за 1 метр)

Цей проект класу комфорт сподобається тим, хто віддає перевагу малоповерховій забудові. Будівельна компанія планує звести одну будівлю на 4 поверхи, відповідним чином облаштувати територію та забезпечити мешканцям максимальний рівень безпеки.

Закрите подвір’я захистить мешканців від сторонніх людей або авто. Водночас на території з’явиться невеликий фонтан, безліч зелених насаджень, місця для відпочинку дорослих, спортмайданчик та ігровий куточок для малят. Оскільки новобудова перебуває недалеко від парку та інших зелених насаджень, поблизу завжди чисте повітря та багато місць для піших прогулянок. У пішій доступності від «Парк Стоун» є кілька навчальних установ, кафе, магазинів, зупинок громадського транспорту.