В Херсоні створили комісію, яка визначатиме сільськогосподарські втрати на території міської громади

6 месяцев назад 0

Начальник Херсонської міської військової адміністрації  Роман Мрочко  створив комісію, яка займатиметься обстеженням втрат сільськогосподарських тварин, збитків, завданих сільгосптехніці та обладнанню, внаслідок збройної агресії Росії.

Про це йдеться в тексті на сайті Херсонської міської ради.

Згідно з розпорядженням, обстежуватимуть майно як особистих господарств, так і фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи-підприємці.

Після обстеження Комісія складатиме акт, за результатами якого визначатимуть суму збитків.

Комісія фіксуватиме:

  • Втрати внаслідок отримання каліцтва, тілесного ушкодження, загибелі сільськогосподарських тварин, зокрема великої рогатої худоби, свиней, овець, кіз, коней, бджолосімей за зверненнями від особистих селянських господарств та/або  фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи-підприємці та здійснює виїзд до їх місця розташування.
  • Збитки внаслідок знищення чи пошкодження сільськогосподарської техніки та обладнання для агропромислового комплексу за зверненнями від особистих селянських господарств та/або  фермерських господарств, що зареєстровані як фізичні особи-підприємці та здійснює виїзд до їх місця розташування.

Фото ілюстративне