Читайте «Новини Херсонщини» на офіційному сайті, не в антисоціальних медіа

Читайте «Новини Херсонщини» на офіційному сайті, не в антисоціальних медіа

9 месяцев назад 0

Цінність соціальних медіа як інструменту, що сприяє політичним змінам, була яскраво продемонстрована 25 січня 2011 року: активісти використовували Facebook, Twitter та YouTube для організації протестів та повстання в Єгипті, що призвело до повалення уряду Хосні Мубарака. Разом з тим відомі випадки створення фальшивих сторінок у Facebook та інших соціальних медіа з метою звести наклеп на опонентів.

Бізнес-сторінка організації «Новини Херсонщини» у Facebook була видалена, так як компанія Мета припинила підтримувати даний функціонал.

Спільнота «Новини Херсонщини» у «Вконтакте» та канал на платформі «Дзен» перестали існувати після 15 травня 2017 року: президент України Петро Порошенко Указом № 133/2017 ввів у дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)». Нормативним актом передбачалося блокування ресурсів російського холдингу Вконтакте, Яндекса та інших на території України.

12 травня 2020 року депутат Верховної Ради України від фракції «Слуга народу» Вікторія Підгорна підняла питання про блокування месенджера Telegram. Сервіс продовжує працювати, але окремі канали вже блокуються Службою безпеки України.

24 Вересня 2020 року домен kherson-news.info був включений до реєстру заборонених сайтів російської Федеральною службою з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини (Росспоживнаглядом). Обмеження також застосовані до IP адрес, на яких знаходився сайт. Це означає, що сайт «Новини Херсонщини» недоступний для резидентів Російської Федерації.

Портал «Новини Херсонщини» не володіє представництвами, акаунтами, спільнотами або каналами в будь-яких соціальних медіа та месенджерах.

«Новини Херсонщини» спочатку створювалося як незалежне суспільно-політичне інтернет-видання, а також агрегатор регіональних новин, та продовжує залишатися таким.

Ви можете читати «Новини Херсонщини» безпосередньо на сайті або підписатися на RSS-канал.

Ви як і раніше можете надсилати матеріали для публікації на сайті «Новини Херсонщини». Для цього скористайтеся формою в сайдбарі.