90 разів за добу — армія РФ не припиняє обстріли Херсонщини: є загиблі та поранені

1 год назад 0

Протягом минулої доби російська армія 90 разів обстріляла територію Херсонської області. Про це в Telegram  перший заступник голови облради Юрій Соболевський.

"90 обстрілів за останню добу. Орки пішли на рекорд. Вогонь відкривався знову по житлових кварталах, медичних установах. Друзі, бережіть себе! І подумайте ще раз про добровільну евакуацію. Зараз найголовніше – врятувати ваші життя та ваше здоров'я!" — написав він.

За даними Херсонської ОВА, минулої доби внаслідок обстрілів російських військ загинула людина, п'ятеро — поранені,  в Telegram голова ОВА Ярослав Янушевич.

Протягом минулої доби військові РФ 27 разів обстріляли Херсон. Влучили в пологовий будинок, приватні та багатоквартирні будинки, йдеться в повідомленні. Що відомо

  • На Херсонському напрямку 11 січня російські військові з реактивних систем залпового вогню та ствольної артилерії обстріляли Дудчани, Степанівку та Херсон.
  • Російські війська обстріляли перинатальний центр у Херсоні. Вибуховою хвилею вибило вікна у дитячому відділенні та пошкоджений один із лікарських кабінетів. Поранена жінка.
  • У Микільському на Херсонщині російські війська обстріляли об'єкт критичної інфраструктури. Троє людей поранені.
  • Увечері 10 січня армія РФ обстріляла дитячу лікарню у Херсоні. У будівлі неонатального корпусу вибиті всі вікна. Також пошкоджена поліклініка медичного закладу. Загиблих і поранених немає
  • У Херсоні 10 грудня внаслідок обстрілу російських військових під завалами загинув чоловік, п'ятеро людей — поранені. Прокуратура розпочала розслідування.