Армія РФ 82 рази обстріляла Херсонщину: одна людина загинула, восьмеро поранених

8 месяцев назад 0

Російські війська упродовж 13 вересня 82 рази обстріляли деокуповану територію Херсонської області. Випустили 433 снаряди з мінометів, артилерії, РСЗВ, безпілотників, протитанкових ракетних комплексів, танків та авіації.

Про це в Telegram повідомив голова ОВА Олександр Прокудін.

За даними ОВА, по Херсону росіяни випустили 12 снарядів з різного виду озброєння. Поцілили у житлові квартали. Також зруйнований навчальний заклад у Херсонському районі.

Внаслідок російської збройної агресії 13 вересня загинула одна людина, ще вісім отримали поранення, йдеться в повідомленні.

Що відомо про обстріли Херсонщини 13 вересня 2023 року ​В Генштабі ЗСУ повідомили, що упродовж 13 вересня на Херсонському напрямку російські військові завдали авіаударів по Одрадокам’янці та Придніпровському. З артилерії та мінометів обстріляли Зміївку, Одрадокам’янку, Антонівку, Томину Балку та Херсон.

Армія РФ на Зміївку Херсонської області скинула вибухівку з безпілотника. Поранені двоє волонтерів та місцева жителька. Їх доправили до лікарні.

Також війська РФ з авіації атакували Одрадокам'янку на Херсонщині. Поранені троє людей. Всі вони перебувають у лікарні.​