Армія РФ обстріляла Комишани Херсонської області, поранена жінка

7 месяцев назад 0

Російські війська обстріляли Комишани Херсонської області. Поранена жінка.

Про це йдеться в Telegram Херсонської обласної військової адміністрації.

Внаслідок обстрілів пошкоджені будинки, господарські споруди та приміщення підприємства. Поранену 53-річну жінку у стані середньої тяжкості, доставили до лікарні, йдеться в повідомленні.
 
Як повідомили в прокуратурі, російські військові атакували селище близько 12:30. Правоохоронці розпочали досудове розслідування за фактом порушення РФ законів та звичаїв війни.

Раніше керівник МВА Роман Мрочко повідомив, що зранку 7 жовтня 2023 року російські військові вкотре атакували Дніпровський район в Херсоні. Поранений чоловік.

Також в МВА повідомили, що вночі армія РФ з мінометів та артилерії вдарила по Херсону та Садовому.

Що відомо про обстріли Херсонщини 6 жовтня 2023 року Близько 5:00 російські війська обстріляли середмістя Херсона. Влучили у житлові будинки. Даних про постраждалих немає, повідомили в МВА.

По обіді війська РФ знову атакували Дніпровський район в Херсоні. Поранена одна людина, пошкоджені будинки.

Близько 15:47 військові РФ з безпілотника скинули боєприпас на Високопілля Херсонської області. Важкі поранення отримав рятувальник, його ушпиталили.

За даними Генштабу, упродовж доби на Херсонському напрямку російські військові з артилерії та мінометів обстріляли Антонівку та Херсон.

Як повідомили в ОВА, упродовж доби 6 жовтня 2023 року російські війська 52 обстріляли Херсонську область. Поцілили у житлові квартали населених пунктів області та територію заводу у Херсоні. Дві людини отримали поранення.