Армія РФ скинула шість авіабомб на Новоберислав на Херсонщині

7 месяцев назад 0

Російська армія близько першої години ночі 18 жовтня скинула шість авіабомб на Новоберислав Бериславської громади . Інформацію щодо руйнувань та постраждалих уточнюють.

Про це в марафоні "Суспільне. Спротив" повідомив керівник пресофісу обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

"Ще одну авіабомбу ближче до ранку скинули у Херсонському районі. Також обстріляли один із населених пунктів Бериславського району. Там була поранена 69-річна жінка",  — додав він.

За словами Толоконнікова, з пораненням черевної порожнини та ніг її доправили до лікарні. Жінка перебуває у важкому стані, лікарі борються за її життя.

Що відомо про обстріли Херсонщини 17 жовтня Упродовж доби на Херсонському напрямку військові РФ завдали авіаудару по Бериславу. З артилерії та мінометів обстріляли Золоту Балку, Качкарівку, Одрадокам'янку, Антонівку, Кізомис та Херсон.

Російська армія зранку 17 жовтня обстріляла Дніпровський район Херсона. Поранені четверо чоловіків, трьох з них госпіталізували.
Під вечір війська РФ знову обстріляли Херсон, поранені жінки 57 і 66 років. Їм допомогли на місці.

Залом упродовж 17 жовтня російська армія 70 разів обстріляла деокуповану територію Херсонської області. З мінометів, артилерії, реактивних систем залпового вогню, бойових машин піхоти, танків, авіації та дронів випустила понад 400 снарядів. По Херсону — 16. поранені шестеро людей.