Армія РФ за добу 83 рази обстріляла Херсонщину: чотири людини поранені

1 год назад 0

Російські війська минулої доби 17 січня з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків та БПЛА 83 рази атакували Херсонщину, чотири людини поранені. Про це у Telegram  керівник Херсонської ОВА Янушевич.

За даними ОВА, Херсон росіяни обстріляли 26 разів, поцілили в об?єкт критичної інфраструктури та житлові будинки. За інформацією поліції, російські війська також поцілили в навчальний заклад, об’єкт залізниці, церкву, обласний театр ляльок та типографію.

Армія РФ минулої доби обстріляла Бериславську, Новоолександрівську, Милівську та Тягинську громади Бериславського району, у Telegram повідомляє керівник Бериславської РВА Літвінов.

Снаряди влучили в освітній заклад та будинки. У селі Дудчани поранена людина.

За інформацією ДСНС України внаслідок російських обстрілів на Херсонщині виникли п'ять пожеж. Горів житловий будинок в одному з мікрорайонів Херсона та складські приміщення. В одному з сіл Бериславського району ліквідували пожежу в школі, йдеться в повідомленні. Що відомо

  • 17 січня російські війська обстріляли управління комунального підприємства. Снарядами пошкоджені адмінбудівлі, машинний та актовий зали, киснева станція. Загиблих та поранених немає.
  • Вночі 17 січня російські війська обстріляли тимчасово окуповану Каховку. Загинуло подружжя, 12-річна дитина — поранена.
  • 17 січня російські війська, обстрілюючи Херсон, влучили у будівлі Херсонського обласного академічного театру ляльок та міської типографії.